Den mest populära serien ljudkort har uppdaterats! Låt oss ta en titt på 4:e generationen av Focusrite Scarlett.

Under åren har dessa små röda lådor letat sig in till flertalet inspelningsprojekt – föredragna för deras användarvänlighet och kompakta storlek. Scarlett-serien har alltid erbjudit kvalitet till ett överkomligt pris.

Focusrite Scarlett 4th Generation-serien Solo, 2i2 och 4i4 är de tre nydesignade ljudkorten med en rad användbara uppgraderingar och några extra funktioner som adderar till värdet av detta populära ljudkort:

  • Genom att använda Focusrites RedNet-omvandlare, erbjuder Scarlett Gen 4-serien 120 dB dynamiskt omfång. Dessutom har Air-läget omarbetats, och vi hittar nu en presence-funktion tillsammans med Harmonic Drive på dina ingångskanaler.
  • Auto Gain kan ställa in den idealiska inspelningsnivån efter 10 sekunder av spel eller sång, medan Clip Safe kontinuerligt övervakar ingångssignalen och justerar förstärkningen vid behov, så att användarna kan fokusera på sin prestation utan att oroa sig för nivåer. De fysiska ingångs- och utgångsnivåkontrollerna använder också en uppdaterad version av Focusrites Dynamic Gain Halos, som ger detaljerad visuell överblick av signalnivåerna.
  • Den interna hörlursförstärkaren har uppgraderats, vilket ger dig en högre dynamisk signal än tidigare och möjliggör att du även kan driva ett större utbud av hörlurar.

Programvara
Ett enkelt startverktyg guidar snabbt användarna genom installationsproceduren, och gränssnitten levereras med Ableton Live Lite och en tre månaders prenumeration på Pro Tools Artist. Flertalet plugin ingår, med Focusrites programvarupaket Hitmaker Expansion som erbjuder en svit av mjukvaror från företag som Softube, Native Instruments, Antares och många fler
En två månaders prenumeration på Landr Studio ingår också, vilket erbjuder musikdistribution på streamingplattformar som Spotify, Apple Music, YouTube Music och TikTok, tillsammans med fem fria mastermixar som kan användas när som helst.

Focusrite Control 2-programvara ingår också, vilket underlättar fjärrinstallation och kontroll av gränssnittens inställningar från en PC eller Mac. Det finns också en loopback-funktion som låter användare enkelt rikta ljud till och från andra datorapplikationer för flexibla inspelnings- och streamingalternativ.

Studio-paket

De två Studio-paketen erbjuder en allt-i-ett-lösning som kombinerar antingen ett Solo- eller 2i2-ljudkort med en CM25 MkIII-studiokondensatormikrofon och ett par slutna SH-450-hörlurar. Perfekt för den som söker en prisvärd start för inspelning!


Klicka här för mer information om Scarlett 4th gen!