Service

Gitarreparationer
Vi hjälper dig med det kanske viktigaste för att du ska trivas med ditt instrument, dess spelbarhet. Vi byter strängar, justerar halsen, höjer/sänker stallsadlar, intonerar, tar bort skorr etc. det vill säga fixar instrumentet så att det blir så bra som möjligt. Förutom det kan du lämna in din gitarr till oss när det är lite större problem som när halsen gått av, elektroniken slutat fungera eller om alla greppband behöver bytas. Det vi inte gör i butiken skickar vi vidare till en extern verkstad. Vi brukar oftast kunna ge ett kostnadsförslag direkt men vid lite mer avancerade reparationer återkommer vi alltid med ett prisförslag innan vi börjar reparera.

Elektronikreparationer
När inte förstärkare, mixerbord, keyboard, hörlurar, högtalare etc. fungerar längre kan du lämna in dem i butiken under våra öppettider. Det vi inte klarar att reparera själva lämnar vi vidare till olika externa verkstäder.

Blåsinstrumentreparationer
Vi har egen verkstad för service och reparationer av både träblås och brassinstrument. Till oss kan du lämna instrument som har råkat ut för en skada eller som behöver allmän översyn eller är i behov av en helrenovering. När det gäller flöjter så utför vi dock endast mindre justeringar.

Gitarrvård

Läs vår guide om hur du tar hand om ditt akustiska instrument på bästa sätt.