Ibanez

Det japanska företaget Ibanez tillverkar prisvärda instrument i snygg design, utan att för den skull göra avkall på kvaliteten. De många gitarrmodellerna inbjuder till stor musikalisk variation och är vanliga i alltifrån jazz till heavy metal. Instrumenten är lätta och smidiga och utrustas med en del sofistikerade finesser – på flera gitarrer hittar du t.ex. Floyd Rose-stall, vilket ger stora möjligheter att påverka strängarnas spänning. Gitarrerna har också en smalare hals, vilket gör dem till mycket lättspelade instrument. Bland kända elgitarrister som hanterar en Ibanez kan nämnas Steve Vai, Joe Satriani och Paul Gilbert – vilkas signaturgitarrer du också hittar i vårt sortiment!

Ibanez är även tillverkare av elbasar, akustiska basar, mandoliner, och många fler instrument och tillbehör. Kom gärna och titta runt och provspela instrumenten i vår butik på Kungsgatan i Uppsala!


BandlösCutawayElektronik elbasElektronik elgitarrFörGreppbrädaHögtalareKroppsformLängdMikrofonsystemMikrofonuppsättningModellModell elbasModell elgitarrMultieffektReverbShort scaleTypFattningAntal strängarFärg
Storlek