Eastman Guitars

Eastman Guitars grundades 1992 av Qian Ni, en student frÄn Kina som flyttade till Amerika för att studera musik. Efter att ha tidigare köpt sina instrument frÄn vÀsterlÀndska utbildade violinproducenter i Kina, beslutade Qian att en annan metod behövs. DÀrefter anstÀllde han en grupp mycket skickliga violinmakare och fortsatte med att etablera en stor verkstad. DÀr de kunde producera högkvalitativa, handgjorda instrument. Efter att ha förtjÀnat ett rykte för sina fina strÀnginstrument och bÄgar, beslutade Qian att förgrena sig till archtopgitarrer.

Eastman Guitars, grundades med tonvikt pÄ att producera högkvalitativa och prisvÀrda instrument. Det föll sig Àven naturligt att man ocksÄ skulle förgrena sig till mandoliner, ukuleler, elektriska gitarrer och akustiska gitarrer.

PÄ relativt kort tid har Eastman förvÀrvat ett rykte för sin exceptionella kvalitet och hantverk. Som svar varför deras gitarrer anvÀnds överallt frÄn sovrummet till vÀrldsscenen!

LÀs mer hÀr. 


CutawayElektronik elgitarrGreppbrÀdaKroppsformMikrofonsystemMikrofonuppsÀttningModell elgitarrTypFattningAntal strÀngarFÀrg