LX708   |   LX706  |   LX705 |

Låt dig inspireras av ett exklusivt digitalpiano


Rolands nya LX700-serie digitalpianon återskapar en fantastisk pianoupplevelse och levererar en naturtrogen ljudåtergivning med oöverträffad spelkänsla. Upplev en vacker pianomöbel med modern teknologi likt ett exklusivt akustiskt piano.Flaggskeppet – LX708

Flaggskeppsmodellen i Rolands LX700-serie. LX708 är ett lyxigt digitalpiano med hela åtta högtalare och rumsklang hämtat från en konsertlokal. Här får du ett piano som står ut i mängden med en högre möbeldesign med öppningsbart lock för ett större ljud. Detta piano drar åt sig blickar oavsett vart den är placerad. LX708 kommer att tjäna dig väl och är det perfekta valet för pianisten som söker det där lilla extra.


Exklusivt digitalpiano för hemmet – LX706

Ett exklusivt digitalpiano med sex högtalare, fin klang och flertalet rumseffekter.
Vill man åt en bra balans mellan funktion och pris så är LX706 värt att titta närmare på i LX700-serien. Digitalpianot återskapar egenskaper vi hittar hos en riktig akustisk flygel, men i ett möbelformat som är något lägre i höjd. Precis som på flaggskeppsmodellen, LX708, får du ett brett sortiment av riktiga pianoljud med inbyggd rumsklang.


Prisvärda instegsmodellen – LX705

LX705 är seriens mest prisvärda pianomodell, men även med denna modell bevisar man att det inte behöver kosta en förmögenhet för att få ett fantastiskt flygelljud hemma. LX705 är den mesta kompakta möbeln i LX700-serien med fyra högtalare, samt flertalet pianoljud med inbyggda rumsklanger, inlärningsfunktioner, Bluetooth-uppkoppling, och Rolands bekväma PHA-50 klaviatur. LX705 har en prestanda som utan tvekan överstiger sin egen prisklass.