Roland LX-serien

Utforska Rolands nya LX-serie av digitalpianon, inklusive LX5, LX6 och LX9 – en triumf av avancerad teknik och hantverk. Varje piano i serien är skapat för att erbjuda en unik och oöverträffad spelupplevelse.

LX-5 tar dig med på en resa av musikalisk upptäckt

Med sin imponerande ljudkvalitet och användarvänliga funktioner tar digitalpianot Roland LX 5 dig med på en resa av musikalisk upptäckt. Med Piano Reality Modeling-tekniken och en PHA-50 hybridklaviatur ger LX-5 en autentisk känsla av att spela på ett akustiskt piano. Dessutom, med Bluetooth-anslutning och Roland Piano App, kan du skräddarsy din upplevelse och ta del av en mängd olika musikappar för att utveckla dina färdigheter.

Roland LX-6 tar dig ett steg längre

LX-6 tar dig ett steg längre med sitt mellanklasspiano som inte kompromissar med prestanda. Med en hybrid grand-klaviatur och avancerad Piano Reality-teknik ger Roland LX 6 en dynamisk och nyanserad spelupplevelse. Utrustad med avancerade funktioner som Piano Reality Projection-ljudsystemet och Bluetooth-anslutning, ger LX-6 dig möjlighet att utforska dina musikaliska gränser.

Nå musikalisk excellens med LX-9

Flaggskeppsmodellen LX-9 tar dig till en annan nivå av musikalisk excellens. Med sin eleganta design och överlägsna ljudkvalitet levererar Roland LX 9 en upplevelse som överträffar förväntningarna. Med avancerad Piano Reality Modeling, hybrid grand-klaviatur och Piano Reality Ambience-ljudsystemet kan du skapa en verkligt uppslukande musikupplevelse. Dessutom erbjuder digitalpianot LX9 en rad avancerade funktioner, inklusive anslutning via Bluetooth och USB-portar, vilket ger dig oändliga möjligheter att uttrycka dig själv musikaliskt.

Oavsett om du är en nybörjare som precis börjat din musikaliska resa eller en erfaren pianist som söker efter det perfekta instrumentet för att ta din spelning till nästa nivå, så erbjuder Roland LX-serien något för alla. Med sin banbrytande teknik och enastående design är dessa digitalpianon det ultimata valet för den moderna musikern.