Digitalpiano från Roland FP-X-serien

FP-90X   |   FP-60X   |   FP-30X   |   FP-10

PORTABLA DIGITALPIANON FÖR DIN MUSIKALISKA RESA

Den nya FP-X-serien från Roland levererar portabla pianon utrustade med hög spelbarhet och avancerade funktioner, tänkt att följa med på alla tänkbara musikaliska resor. Upptäck fyra modeller för varje budget, från FP-10 på nybörjarnivå till flaggskeppet FP-90X med klassens bästa PureAcoustic Piano-modellering. Vart du än vill ta din musik kommer FP-X-serien att ta dig dit.


Flaggskeppet FP-90X

Investera i flaggskeppet FP-90X för att uppnå det bästa av Rolands hyllade pianoteknik. Ett PHA-50-hybrid klaviatur tillsammans med PureAcoustic Piano Modelling ger ett otroligt livfullt sound, allt genom ett högtalarsystem med fyra högtalare som levererar ett stort sound som fyller rummet.


Den kraftfullare FP-60X

För seriös prestanda men med ett öga på budgeten, är FP-60X den perfekta valet i det övre segmentet. Här finner du samma SuperNATURAL-ljudmotor och 88-tangenters PHA-4-standard klaviatur som på lägre modeller, FP-60X kommer med fler inbyggda ljud, atmosfäriska effekter, kraftfullare högtalare och uppslukande hörlurs 3D-atmosfär.


Mellanmodellen FP-30X

FP-30X, som representerar FP-X-seriens mellanmodell, balanserar perfekt sitt konkurrenskraftiga pris med prestanda och funktioner. Med ett bredare urval av inbyggda ljud och kraftfullare interna högtalare än FP-10 är det ett prisvärt men ändå mycket uttrycksfullt instrument.


Instegsmodellen FP 10

Detta prisvärda digitalpiano har en mycket autentisk spelkänsla med en 88-tangenters PHA-4 Standard-klaviatur i kombination med Rolands pianoljud ”SuperNATURAL” via inbyggda högtalare eller hörlurar – och är alltid redo att spelas.