Neumann MT 48 – Premium ljudgränssnitt i Neumann-kvalitet med intuitiv touchscreenskärm

Musikproducenter och ljudtekniker har länge letat efter ett högkvalitativ ljudgränssnitt som ger utmärkt ljudkvalitet och intuitiv kontroll. Nu har Neumann, en ledande tillverkare av professionell ljudutrustning, löst denna utmaning med lanseringen av MT 48 – ett ljudinterface som sätter en ny standard för ljudkvalitet och funktionalitet.

neumann-ljudkort-mt48

Den perfekta länken.

MT 48 levererar Neumann-kvalitet till det digitala arbetsflödet. Det är det första ljudinterfacet i sin klass som kan fånga hela dynamiska omfånget av Neumann-mikrofoner och är optimalt matchad till KH-Line av studiomonitorer och Neumann-hörlurar. Resultatet är en idealisk signalväg utan flaskhalsar: kompromisslös ljudkvalitet från mikrofon till örat.

Schweizisk precision inuti MT 48 utvecklades i nära samarbete med den schweiziska tillverkaren Merging Technologies, vars högprecision AD-omvandlare erbjuder en imponerande dynamiskt omfång på 136 dB. Det ger MT 48 fyra gånger upplösningen av jämförbara ljudgränssnitt.

MT 48 levereras fullt utrustad för referensklassens personliga studio: två extremt lågbrusiga mik/line-förstärkare med upp till 78 dB förstärkning, två line/instrument-ingångar, fyra monitor/line-utgångar och två superb hörlursutgångar, var och en med state-of-the-art AD/DA-omvandlare. MT 48: s anslutbarhet kan utökas via ADAT / S/PDIF och AES67; en MIDI-gränssnitt är också integrerad. Fyra separata monitor mixar kan styras direkt på enheten via pekskärmen. Integrerad processing inkluderar en fullt parametrisk 4-band EQ och en 3-vägs dynamikprocessor (gate/compressor/limiter) per kanal samt en högkvalitativ reverb, och det finns fortfarande gott om DSP-kraft för framtida utveckling.

Spela in med eller utan effekter. Eller både och! MT 48 är ett ljudgränssnitt och ett digitalt mixerbord i ett. Du kan använda DSP-processorn för endast monitor, eller så kan du dedikera effekter under inspelning. Eller båda samtidigt! Tack vare den unika Dual Output Technology kan både effektsignaler och torra signaler spelas in samtidigt via separata drivrutinskanaler. Så, om det behövs, kan du falla tillbaka på en oprocessad backup.

En ny användarupplevelse Trots dess enorma funktioner förblir MT 48 alltid lätt att använda. Alla inställningar kan göras på enheten själv via den inbyggda pekskärmen. Den perfekta montiormixen är bara en beröring bort! Använd bara fingrarna för att justera panorering, faders och mycket mer, utan att behöva byta till en mixersoftware på din dator. MT 48 kan till och med användas fristående som en mixningskonsol.

  • Oöverträffad AD-konvertering med ett dynamiskt omfång på 136 dB
  • 2 premium mic/line preamps, 2 högklassiga line/instrument inputs
  • 4 line/monitor utgångar
  • 2 ultra-låg impedans hörlursutgångar med justerbar crossfeed
  • ADAT / S/PDIF optical I/O, AES67, MIDI/GPIO
  • Intuitiv touchskärm