Adam AX-series monitor kampanj

Adam AX-series monitor kampanj, du får med mätmikrofon och en sex månaders provlicens!
Alla vill ha bättre ljud i studio! Men hur gör man då? Bygger man ett separat ljuddesignat hus eller???!!!
Ja det vore såklart det bästa alternativet, men det kanske inte är så realistiskt……

Även om man inte har ett ljuddesignat rum kan man med akustikmaterial förbättra alla rum. Det finns ett antal olika fabrikat som vi jobbar med som tillverkar sånt. Exempel på det är Auralex och Artnovion.
Självklart kommer högtalarna att spela en stor roll. Framförallt för slutresultatet. På många högtalare finns switchar för att justera eq i högtalaren (mer bas, mindre diskant osv). Dock är de i regel få och de blir ganska grova i sin funktion. Men idag kan du med hjälp av en speciell mikrofon och en programvara mäta upp och korrigera för just ditt rum.

Vi rullar nu igång Adam AX-series monitor kampanj. Stabila monitorer som har en riktigt bra återgivning. I synnerhet viktigt för ett bra ljud i rummet.
I denna kampanj kryddar vi högtalarna med en lösning för att kunna göra en optimering av högtalarna i just ditt rum! Du får med en mätmikrofon från tillverkaren Sonarworks och en 6 månaders provlicens på deras programvara Studio Edition.

Programmet är ett mätverktyg som ger en analys och ett förslag på eq och tidskorrigering för att passa just ditt rum så bra som möjligt. Enkel och smidigt handhavande. https://www.sonarworks.com/reference
Efter att prövotiden 6 månader har löpt ut finns det möjlighet att köpa programmet till ett reducerat pris, 199 euro. Ordinarie pris på detta paket är 299 euro


Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.