Focal – den Franska tillverkaren som erbjuder toppmoderna produkter inom lyssning, med syftet att inte bara hylla dina musikaliska skapelser. Utan även ta dina musikaliska upplevelser till helt nya nivåer.

Fördjupa dig i en symfoni av precision och renhet när Focal pushar gränserna för ljud-teknologiska innovationer, tänker annorlunda och går utöver det vanliga. Focal har en lång tradition av att skapa fantastiskt ljud i en uppsjö av olika miljöer.
I vardagsrummet med sina omtalade HIFI-högtalare, i bilen, och som installatör åt de mest prestigefyllda märkena och självklart även i inspelnings, mixnings och kreativa miljöer med sina högt ansedda studiomonitorer och hörlurar.

Focal ligger även bakom en hel rad av egna innovationer, och allt tillverkas i fabriken i St Etienne, Frankrike. Att överse sin egen tillverkning, gör att man inte behöver kompromissa på grund av en utomstående leverantör för komponenter. Man har full frihet att designa och bygga sina högtalare med fokus på att leverera den absolut högsta kvalitén man kan uppnå.

Kom in till oss på Uppsala Musikverkstad och testa dina nya Focal studiomonitorer eller hörlurar idag!

Hörlurar

Studiomonitorer – Alpha

Studiomonitorer – Shape/Solo/Trio

Focal-studiomonitorer-hörlurar

Se hela sortimentet här

www.focal.com