BOSS Katana-GO

KATANA – som ryms i din innerficka.

Kompakt, praktisk och laddad med ljud är KATANA:GO en bekväm partner för dagligt spelande med din gitarr eller bas. Den kraftstation till hörlursförstärkare tar autentiska ljud från scenförstärkarna i Katana-serien till utgången på din gitarr eller bas tillsammans med en mängd verktyg för trådlös streaming av musik, ljudredigering och utbildning på din smartphone. Avancerad spatialteknologi ger en fin tredimensionell spelupplevelse och BOSS Tone Exchange erbjuder ett obegränsat ljudbibliotek för att utforska alla musikstilar. Oavsett om du är en hobbymusiker under utveckling eller ett proffs som underhåller din fingerfärdighet håller KATANA:GO dig inspirerad var du än spelar. Omedelbar tillfredsställelse

KATANA:GO levererar förstklassiga ljud för daglig spelning utan besvär med förstärkare, pedaler och dator-interface. Koppla enkelt in gitarren, hörlurar, ta fram ett minne och rock loss. Inbyggda kontroller ger access till volym, minnesplatser och andra nödvändiga funktioner och du kan lätt se det aktuella minnes och stämapparaten i den inbyggda displayen. Det uppladdningsbara batteriet ger upp till fem timmars kontinuerlig speltid och den integrerade 1/4-tums kontakten fälls ner för att skapa ett fickstort paket som du kan ta med dig vart som helst.

Autentiska Katana-ljud

KATANA:GO driver dina speltillfällen med genuina ljud från den bästsäljande förstärkarserien Katana. Gitarrläget har 10 unika förstärkartyper, inklusive clean, crunch, high-gain-modellen BOSS Brown, två typer optimerade för akustisk/elektrisk gitarr, m.fl. Det finns också ett dedikerat basläge med förstärkartyperna Vintage, Modern och Flat tagna direkt från Katana basförstärkare. Varje läge inkluderar ett massivt bibliotek med BOSS effekter att utforska med djupgående redigeringsmöjligheter i den tillhörande appen BOSS Tone Studio för iOS och Android. 

Omslutande scenljud

Den innovativa funktionen Stage Feel i KATANA:GO ger en omslutande spelupplevelse med avancerad BOSS spatialteknologi. Presets gör att du kan placera förstärkaren och backing tracks på olika platser i ljudbilden vilket ger intryck av att du spelar med en förstärkare på scen eller jammar med kompisar i ett rum. Det är till och med möjligt att redigera ljudbilden med intuitiva verktyg i BOSS Tone Studio. 

Obegränsad inspiration

Gitarr- och basläge i KATANA:GO har 30 minnen vardera som är förprogrammerade med spelklara ljud. Med BOSS Tone Studio kan du redigera de presets som finns i minnena, skapa helt nya egna ljud eller importera Tone Setting memories skapade med de scenklara gitarr- och basförstärkarna i Katana-serien. Appen ger också integrerad access till BOSS Tone Exchange där du kan ladda ner professionellt kurerade Livesets och dela ljud med den globala BOSS-gemenskapen.